Juventus seger över Inter Milan seger över Neapel

Rom den 11 mars I 28: e rundan i Serie A fotbollsliga fortsatte de att slåss. Den försvarande mästaren Juventus, bär en billiga fotbollströjor, slog Udinese 2-0 hemma. Som ett resultat av fokusspelet som spelades senare, blev Napoli knuten av Inter Milan och "Bobilian Legion" övertog Neapels 1 poäng för att nå toppen i avsaknad av en match.

Juventus hade en 10-spelars vinnande streck och hade just återvänt Tottenham i UEFA Champions League. I den 20: e minuten hjälpte Dybala-tränaren med en tröja att hemmalaget bröt dödläget med en direkt frispark. Trots att i 38: e minuten misslyckades straffspelet av Dybala av Higuain, gjorde Dybala ytterligare ett mål i den 49: e minuten för att hjälpa laget att försegla sege.

Juventus Howe tog 11 på varandra följande segrar. I avsaknad av en match överträffade ligapoängen Neapel.

I ett senare spel fick Napoli i Meazza Stadium, där han vann sege att vinna ledningen, inte sin önskan. Inter Milan lugnade sina motståndare på 0-0 hemma. Den bästa chansen för båda sidor skapades av Inter Milan. Cancellos vänstra frispark var begränsad till det begränsade området, och Skreniar sköt bollen vid den avlägsna målposten på topp 9m.

Dessutom tappade Juventus tröja Bologna 0: 1 hem till Atlanta, Cagliari 2: 2 utjämnades av Lazio, Crotone 4: 1 seger över Sampdoria, Sassuolo 1: 1 och Spall Shake-händer och säger att AC Milan är 1-0 bort från summan för att döda Genua.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 244 تاريخ : جمعه 25 اسفند 1396 ساعت: 14:11