Liverpool fans säkerhetsproblem | بلاگ

Liverpool fans säkerhetsproblem

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

Liverpool gav återigen ett uttalande efter att Liverpools fotbollsfans drabbades av brutala attacker mot Rom-fansen innan Champions League första matchen mot Rom.

Liverpool FC kommer fortsätta att göra sitt yttersta för att ge de mest omfattande säkerhetsskydds- och säkerhetsråd för fans som bär Liverpool-billiga fotbollströjor i Rom nästa vecka.

Vid konferensen kommer alla stora intressenter att vara ansvariga. De kommer att dela ansvaret för välfärd Liverpool fans tittar på Champions League spelet. På begäran av Liverpool kommer klubbens tjänstemän att gå med i Roma, UEFA och italienska polis och säkerhetsavdelningar för att diskutera allas oro. Sedan resultatet av röstningen har Liverpool varit ivriga att klargöra några av frågorna i matchdagen och hoppas att detta speciella möte kommer att ge nödvändiga garantier och information. Om det finns åtgärder, kommer klubben att helt informera fans som bär Liverpool tröja.

Det hoppas också att fansen kommer att kunna hantera varje spel förnuftigt och ge så lite som möjligt till klubben och spelarna.

...
نویسنده : fotbollsmall بازدید : 2 تاريخ : جمعه 7 ارديبهشت 1397 ساعت: 14:00