Liverpool fans säkerhetsproblem

ساخت وبلاگ
چکیده : Liverpool gav återigen ett uttalande efter att Liverpools fotbollsfans drabbades av brutala at... با عنوان : Liverpool fans säkerhetsproblem بخوانید :

Liverpool gav återigen ett uttalande efter att Liverpools fotbollsfans drabbades av brutala attacker mot Rom-fansen innan Champions League första matchen mot Rom.

Liverpool FC kommer fortsätta att göra sitt yttersta för att ge de mest omfattande säkerhetsskydds- och säkerhetsråd för fans som bär Liverpool-billiga fotbollströjor i Rom nästa vecka.

Vid konferensen kommer alla stora intressenter att vara ansvariga. De kommer att dela ansvaret för välfärd Liverpool fans tittar på Champions League spelet. På begäran av Liverpool kommer klubbens tjänstemän att gå med i Roma, UEFA och italienska polis och säkerhetsavdelningar för att diskutera allas oro. Sedan resultatet av röstningen har Liverpool varit ivriga att klargöra några av frågorna i matchdagen och hoppas att detta speciella möte kommer att ge nödvändiga garantier och information. Om det finns åtgärder, kommer klubben att helt informera fans som bär Liverpool tröja.

Det hoppas också att fansen kommer att kunna hantera varje spel förnuftigt och ge så lite som möjligt till klubben och spelarna.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 8 تاريخ : جمعه 7 ارديبهشت 1397 ساعت: 14:00