Marseillen lyömätön kotioikeusaste on 90% tai enemmän

ساخت وبلاگ
چکیده : På grund av uppkomsten av Paris Saint-Martin och Monaco kände fans som hade på sig ... با عنوان : Marseillen lyömätön kotioikeusaste on 90% tai enemmän بخوانید :

På grund av uppkomsten av Paris Saint-Martin och Monaco kände fans som hade på sig billiga fotbollströjor att Marseille dominans i ligan gradvis minskade. Pääjoukkueen ikääntyessä ja lähtiessä Marseillen vahvuus on heikentynyt merkittävästi. 29 kierroksen jälkeen Marseillessa on tällä hetkellä 17 voittoa ja 8 tasapeliä. 4 tappiota, mukaan lukien koti-ennätys 9 voittoa, 4 tasapeliä ja 1 tappiota, koti-ennätys on erittäin hyvä. Marseille voitti Toulousen viimeisellä kierroksella ja vei pelin sijoituksissa sijoituksissa 3 pistettä käsissä.

Molempien joukkueiden suorituskyky on Ranskan suurin vetovoima. Vilken typ av överraskning för båda de tidigare jättarna kommer att ge fans bära tröjor? Odotamme ja näemme.

Fläktarna som bär Olympique de Marseille tröja tycker att Marseille står i ledande positioner, och det här spelet är fortfarande hemma, men de tre sista matcherna med Marseille är inte framgångsrika.Tämä antaa myös pelille entistä suuremman jännityksen. Lyon on pelannut tällä kaudella. Erinomainen, vieras levy on toiseksi vain Pariisin Saint-Germain.

 

 

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 7 تاريخ : پنجشنبه 2 فروردين 1397 ساعت: 13:12