Vad är England VM-spelare

ساخت وبلاگ
چکیده : Han utförde utomordentligt i VM-kvalet i Ryssland och höll 39 obesegrad matcher i för... با عنوان : Vad är England VM-spelare بخوانید :

Han utförde utomordentligt i VM-kvalet i Ryssland och höll 39 obesegrad matcher i förberedelser. Vilka spelare kommer att bära England landslaget VM 2018 matchtröja kommer att väljas in i tre Lions VM 23 personer trupp, att slåss för äran av England?

Southgate måste lista en rimlig lista över spelare baserat på bristerna i England-laget. Han måste göra tre-lionslaget konkurrenskraftigt. Så vilka spelare kommer att väljas till finalen av 23-man-VM i England och sätta sig framgångsrikt på Det ryska lagets specialplan? Varje spelare kämpar på domstolen för att kunna äga en VM 2018 England matchtröja i VM. Det här är en dröm för varje spelare.

Jag tycker att det är väldigt illa för de mäktiga engelspelarna att spela i VM i Ryssland. Varje spelare har sina egna egenskaper på domstolen. För att ge upp den som jag tror tycker jag att vi måste tänka noggrant.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 8 تاريخ : سه شنبه 25 ارديبهشت 1397 ساعت: 14:05