AC Milan-stjärnan Suso har möjlighet att återvända till Liverpool

ساخت وبلاگ
چکیده : När Suso kom till Italien för att teckna med AC Milan kom inga fans eller reportrar att v&... با عنوان : AC Milan-stjärnan Suso har möjlighet att återvända till Liverpool بخوانید :

När Suso kom till Italien för att teckna med AC Milan kom inga fans eller reportrar att välkomna honom på Malpensa flygplats. Nu har Suso blivit en av de bästa spelarna i serie A. Fläktarna har en Suso-billiga fotbollströjor och känner sig stolta.

Suso sa att hans effektivitet som AC Milan alltid har varit hans dröm: När han var barn såg han många bra spelare som hade på sig den här AC Milan tröja för att spela på domstolen. Det är verkligen otroligt att han kan komma hit nu. Han är stolt över att kunna spela för AC Milan. Susos utmärkta prestation i AC Milan har lett till spekulationer om att han kan bli frestad att driva Champions League. Från den gamla klubben Liverpool. Men Suso sa: "Så länge klubben fortsätter att vilja rangordna bland de bästa lagen, och de behöver mig också, så kommer jag att fortsätta att kämpa för det här laget. Om det finns en chans i framtiden skulle jag vilja spela i Liverpool. "

Att delta i Champions League är en dröm för varje spelare. Jag tror Suso, som är en stjärna, är inget undantag. Jag hoppas att han en dag kommer att inse hans dröm.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 13 تاريخ : سه شنبه 1 خرداد 1397 ساعت: 14:33