Ryska tjänstemän varnar brittiska fans för att se civilisationsspelet

ساخت وبلاگ
چکیده : Igor Zuboff, biträdande minister för den ryska inrikesministeriet, i media sagt att fans b... با عنوان : Ryska tjänstemän varnar brittiska fans för att se civilisationsspelet بخوانید :

Igor Zuboff, biträdande minister för den ryska inrikesministeriet, i media sagt att fans bär landslaget VM 2018 matchtröja såg spelet med civilisationen. Under VM var striderna inte tillåtna. Annars skulle de fångas och deporteras.

Brittiska fans kommer att "måla de ryska spelarna på väggen" för att skapa en sann "helvete". Som svar på de dåliga fansen i Storbritannien fäster den ryska regeringen på alla nivåer stor vikt vid säkerhetsfrågor. De 11 städerna som är värd för evenemangen kommer att stärka säkerheten under världscupen. Ryssland gör också sitt bästa för att förhindra "hooligan fotboll" och andra oönskade fenomen. Pass har en svart lista och fans som är "svarta" kommer inte att kunna titta på matcherna. Jag skulle vilja säga att fansen med en landslagst VM 2018 England matchtröja är stöd för varje lands lagspelare. Undvik att belasta landslaget.

Den brittiska polisen sa också att den kommer att samarbeta med säkerhetsarbetet i Ryssland för att hantera säkerhetsfrågor som fotbollshooliganismskonflikter.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 19 تاريخ : پنجشنبه 3 خرداد 1397 ساعت: 10:16