Real Madrid står i Champions League-finalen

ساخت وبلاگ
چکیده : Förväntningarna i Champions League-finalen har äntligen upphört. Real Madrid har... با عنوان : Real Madrid står i Champions League-finalen بخوانید :

Förväntningarna i Champions League-finalen har äntligen upphört. Real Madrid har lovat många fans att bli försvarande mästare. Detta borde ha varit en tävling mellan Ronaldo och Salah, men på grund av Salas skada lämnade Liverpool halv hälften av andra halvleken. Ronaldo, som hade på sig en Real Madrid-billiga fotbollströjor, hade inte enastående prestanda i det här spelet.

I den här tävlingen gjorde Benzema och Bale ett mål för Real Madrid, som grundade grunden för Real Madrids seger. Liverpools målvakt är uppenbarligen oväntat, och hans två lågnivåfel ledde direkt till förlusten av Liverpool och mästerskapet. Kanske är Liverpool fansen inte så mycket övertygade just nu. Men när Salah lämnade fältet bröt spelare med Real Madrid tröjor in i andan på fältet. Under hela matchen gjorde Real Madrid bättre än Liverpool som förlorade Salah.

Det här är fotboll, men du förväntade dig inte en dramatisk avslutning när du väntade en hård kamp mellan dem. Jag önskar också att de Liverpool-spelare som misslyckades med att vinna mästerskapet i den här tävlingen kan lägga ner sina tankar, träna hårt och slåss för nästa match att bryta igenom.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 7 تاريخ : سه شنبه 8 خرداد 1397 ساعت: 13:49