C Ronaldo återvänder till landslaget

ساخت وبلاگ
چکیده : Efter att Champions League slutade justerade Ronaldo sin status för att komma in i portugisiska... با عنوان : C Ronaldo återvänder till landslaget بخوانید :

Efter att Champions League slutade justerade Ronaldo sin status för att komma in i portugisiska träningslägret för de sista förberedelserna inför VM. Detta kommer utan tvekan att öka förtroendet för fans som bär portugisiska VM 2018 matchtröja.

Real Madrid spenderade mycket pengar för att introducera Neymars nyheter till Ronaldo, eftersom klubben insisterade på att introducera den förra medan han avvisade sin lönökning. Trots att Ronaldo står i centrum för olika rykten är hans lagkamrater i Portugal säker på att han inte kommer att påverkas under VM. Mittfältare Moutinho, som spelade med Ronaldo och Cristiano Ronaldo, sa: "Vi är fullt fokuserade på landslaget och de omedelbara målen. Vi kommer inte att spekulera på vilka andra spelare som ska göra. Teamet har alltid behållit en hög nivå, men Vår styrka kommer säkert att öka med återgången av de bästa spelarna i världen. " Ronaldo kommer fortsätta att bära VM 2018 Portugal matchtröja.

I den första omgången av VM-gruppmatchen kommer Cristiano Ronaldo att leda det portugisiska laget mot det kraftfulla spanska laget. För de sex Real Madrid lagkamraterna i matchen tror jag att Cristiano Ronaldo inte kommer att bli under press.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 13 تاريخ : پنجشنبه 17 خرداد 1397 ساعت: 9:37