England slog 2-1 i Tunisien

2018 Rysslands VM Grupp G lanserade den första omgången av tävlingen. På Volgograd Stadium, England 2-1 besegrade Tunisien och gjorde en bra start. Detta gör också fans i rött VM 2018 matchtröja upphetsad.

Tio minuter in i spelet tog England kapten Kane ledningen och ledde England 1-0. Fläktaa är redo för att VM 2018 England matchtröja ser fram emot sin nästa match. Efter en lång tid var England väldigt passiv. I den 34: e minuten böjde Walker ett foul i det begränsade området på hans sida. Domaren straffade straffkortet och tillade en straffspel. Seth gjorde straff och poängen omskrives till 1: 1. Under 90-talet förlitade England sig på höskick. Kane, bakom målet, gjorde ojämnt ett mål och gjorde två mål för att hjälpa England att ta igen ledningen och så småningom slog Tunisien 2-1.

I slutet påstod England-laget på kaptenen Kane två gånger för att slå Tunisien två gånger för att få en bra start.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 316 تاريخ : سه شنبه 29 خرداد 1397 ساعت: 13:12