Amrambat fördömde domaren som orättvist

ساخت وبلاگ
چکیده : Matchen mellan Portugal och Marocko har upphört. Tyvärr har Marocko eliminerats i denna gr... با عنوان : Amrambat fördömde domaren som orättvist بخوانید :

Matchen mellan Portugal och Marocko har upphört. Tyvärr har Marocko eliminerats i denna gruppmatch. Båda lagen var negativa och de blev första laget för att vara ute från VM. Många fans som har på sig VM 2018 matchtröja beklagar djupt detta.

Amarabat, kärnan i Marockos eliminerade mittfältare, var arg på domaren eftersom domaren bad om VM 2018 Marocko matchtröja från den portugisiska superstjärnan i mitten av andra halvleken, och denna scen lockade också starka rumblings från Amrabat. missnöjd. Amrabat sa: "Pepe sa till mig att denna amerikanska domare faktiskt bad Ronaldo att komma till sin tröja under pausen. Jag vill säga, vad är det här? Vi är i VM." Inte i cirkusen. "Det är inte klart att det Amlabat har underförstått är väldigt uppenbart: Folkomröstningen är en Ronaldo-fan, och han tenderar alltid att vara positiv till Portugal, och Amrabat Den här gången har talet naturligtvis orsakat en stor uppror.

Marocko, som fungerade så bra, eliminerades i gruppfasen. Jag tror att många fans är mycket ledsna och kan bara förvänta sig att de står på detta stadium igen efter fyra år.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 14 تاريخ : پنجشنبه 31 خرداد 1397 ساعت: 12:15