Mbappé bryter linjen 1-0 före schemat

ساخت وبلاگ
چکیده : VM-gruppscenen har gått in i andra omgången. Det andra fältet i C-gruppen startade ... با عنوان : Mbappé bryter linjen 1-0 före schemat بخوانید :

VM-gruppscenen har gått in i andra omgången. Det andra fältet i C-gruppen startade också officiellt igår. Mbappé gjorde det enda vinnande målet på fältet och det franska laget besegrade Peru 1-0. Han kommer att fortsätta att bära VM 2018 matchtröja för VM.

När matchen gick fram till 33 minuter i den tredje matchen gav Griezmann en rak passning till Giroud, som omedelbart sköt från mål och blockerades av försvararen, men bollen flög ända mot mål efter att ha passerat linjen och hade en VM 2018 Frankrike matchtröja in tid. Uppföljningsskyddsbrytare, 1 till 0! Efter att ha poängat detta mål överträffade Mbappé Trézéguet med en 19-årig 183-ålder, som blev den yngsta målspelaren i det franska lagets historia i VM eller EM.

Frankrike och Peru möttes en gång i historien. I april 1982 gjorde Peru en 1-0 seger över Frankrike i en landsbygds uppvärmnings match. Idag förlitade sig det franska laget på det unga Mbappé-målet och lät inte historien upprepa sig.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 22 تاريخ : جمعه 1 تير 1397 ساعت: 12:33