Real Madrid letar efter en ny ägare till nr 7-tröjan

ساخت وبلاگ
چکیده : Ronaldo lämnade Real Madrid, vilket också innebar att ägaren till nr 7-tröjan h... با عنوان : Real Madrid letar efter en ny ägare till nr 7-tröjan بخوانید :

Ronaldo lämnade Real Madrid, vilket också innebar att ägaren till nr 7-tröjan hade en ledig position. För Real Madrid representerar No. 7-billiga fotbollströjor kärnfiguren, och det är värt Real Madrid att tänka på det. Enligt nyheten har president Real Madrid gjort planer för att överlämna Real Madrid nr 7-trucken till James Rodríguez.

För att Real Madrid vill skriva Neymar och Mbappé för att ersätta Ronaldo är det den mest lämpliga kandidaten, men uppenbarligen är de inte överkomliga för Real Madrid, de kan inte underteckna dessa två stjärnor. Real Madrid spenderar så mycket som 170 miljoner euro på Ronaldo-ersättaren. Denna siffra motsvarar kostnaden för att sälja Ronaldo plus 60 miljoner. Men även med Hazard, kommer belgarna inte att ha den 7-tröjan, Hazard kommer att bära 10-tommers tröja i framtiden, och James Rodríguez kommer att bära 7-Real Madrid tröja efter att ha återvänt till Real Madrid. Jag tror att det blir det bästa stället att återställa Real Madrid.

För närvarande, om James Rodríguez kan återvända, kan han ersätta Ronaldo brister på en viss nivå. För nästa säsong kommer Real Madrid att hantera Ronaldos kraftfulla veteran. Jag tror att det också förväntas. sak.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 12 تاريخ : پنجشنبه 28 تير 1397 ساعت: 12:39