Liverpool 4-1 vinner Manchester United

2018 Inteational Champions Cup mellan Liverpool och Manchester United på Ann Arbor, Michigan Stadium i USA, lockar den här tävlingen mellan jättaa också tusentals fans som bär billiga fotbollströjor att titta på.

Liverpool och Manchester United arrangerar den passionerade England Derby. I den första halvan, i 28: e minuten av spelet, gjorde Sarah en straff och Mané sparkade bollen in i motståndarens mål; Då gjorde Andreas en frispark för att utjämna Manchester United. Spelade en poäng på 1-1 draw. I andra halvleken hjälpte Shaqiri Sturridge i Liverpool tröja för att bryta målet, återigen hjälpte Liverpool att överträffa poängen, då Robertson gjorde en straff igen, Ochoa slog bollen och Shaqiri gjorde mål för att försegla sege. I slutändan slog Liverpool Manchester United 4-1.

Liverpools sjunde uppvärmnings match i sommar, och denna senaste poäng av poängen, låt oss bevittna Liverpools styrka.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 293 تاريخ : سه شنبه 9 مرداد 1397 ساعت: 8:48