Real Madrid utbildar efterträdaren själv

ساخت وبلاگ
چکیده : Efter att Ronaldo lämnade laget misslyckades Real Madrid efter att köpa efterträdare ... با عنوان : Real Madrid utbildar efterträdaren själv بخوانید :

Efter att Ronaldo lämnade laget misslyckades Real Madrid efter att köpa efterträdare i följd, och ryktet ämnet mellan Real Madrid och Hazard avkyldes gradvis. Eftersom Real Madrid-tränaren Lopetegui har bestämt sig för att inte köpa Hazard, men att träna Asencio till Ronaldo efterträdare. Om du gillar honom kan du köpa en billiga fotbollströjor för att stödja honom.

Real Madrid tror att förutom Neymar finns det ingen värd att spendera 100 miljoner euro att köpa. Chelseas 200 miljoner euro överföringsavgift för Hazard är tydligt orimligt. Från den nuvarande situationen är Real Madras köp av Neymar hopplöst. För den legendariska nr 7-Real Madrid tröja kan fortsätta. Sedan, för att bättre kontrollera laget av Real Madrid. Lopetegui har inte för avsikt att spendera mycket pengar för att introducera spelare som Hazard. Han vill att Asensio ska fylla den position som Ronaldo lämnat efter att han lämnat, och att träna honom från en bra spelare för att vara en sann superstjärnare i världsklass.

Lopetegui är väldigt nöjd med Real Madrid, och står inför den europeiska cupen närmar sig, kan han klara det? Låt oss vänta och se.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 14 تاريخ : جمعه 12 مرداد 1397 ساعت: 9:21