Juventus gav inte upp Savić

ساخت وبلاگ
چکیده : Efter världscupen kommer det fina sommaröverföringsfönstret också att st&a... با عنوان : Juventus gav inte upp Savić بخوانید :

Efter världscupen kommer det fina sommaröverföringsfönstret också att stängas. Trots närmare övergångsdagen för överföringsfönstret är Juventus inte särskilt nöjd med hans uppställning. Det verkar som om jag fortfarande inte vill sluta underteckna signeringarna. I sommar introducerade Juventus bara en mittfältare i Emre Can, och de hoppas fortsätta att stärka i denna position. Många föräldrar är oroade över fotboll och de köper alla en billiga fotbollströjor för sina barn.

Juventus har inte givit upp introduktionen av Savić. Enligt nyheterna är Laziopresident Lotito prissatt till 70 miljoner euro för spelare. Juventus är också villig att betala för Savić till detta pris, men är inte villig att gå ut. Slutligen har Juventus för avsikt att hämta medel genom att sälja Pjanić. Den här säsongen har redan börjat. Kommer Savić att ha en Juventus tröja för Juventus?

Att stärka mittfältet är en av Juventus huvudprioriteringar i överföringsfönstret. Oavsett om du kan signera Savić väntas också, låt oss vänta och se.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 10 تاريخ : سه شنبه 16 مرداد 1397 ساعت: 10:14