Alderweirelds transaktion har uppnåtts

ساخت وبلاگ
چکیده : Premier League sommaröverföringsfönster transaktionen stängdes på torsdag.... با عنوان : Alderweirelds transaktion har uppnåtts بخوانید :

Premier League sommaröverföringsfönster transaktionen stängdes på torsdag. Den belgiska centrala försvararen, som Manchester United jagar hela sommaren, har också kommit överens om. Vänta bara på Tottenham Hotspur att hitta en ersättare för Alderweireld efter att ha lämnat laget. Här har vi förberett billiga fotbollströjor.

Manchester United chakade den 29-årige spelaren genom hela sommaren, men Manchester United utvidgade sitt mål för överflyttning på grund av ett första misslyckande att nå ett avtal med Tottenham Hotspur. Detta gjorde dem ganska intresserade av Leicester Citys försvarare i England, Maguire, men priset på cirka 75 miljoner pund (97 miljoner dollar) gjorde Manchester United mer benägna att underteckna Alderweireld. Manchester United har kommit överens med Tottenham Hotspur för att skriva Alderweireld. Men Tottenham Hotspur vägrade att slutföra transaktionen innan han hittade en ersättare för den belgiska internationella. Fläktar kan köpa Manchester United tröja för att stödja dem.

Mourinho insisterar på att han behöver få ett bra nytt hjälpmedel före överföringsfönstret. Manchester United är nervös mot motivationen till Tottenham Hotspur och de kommer fortsätta att leta efter den centrala försvararen om North London-klubben stängs på torsdagen. Avsluta transaktionen i sista minuten av dagen.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 10 تاريخ : پنجشنبه 18 مرداد 1397 ساعت: 10:37