Barcelona står inför Rakitić-överföring

ساخت وبلاگ
چکیده : I den ryska världscupen gjorde Kroatien bra och laget bröt in i VM-finalen med en mör... با عنوان : Barcelona står inför Rakitić-överföring بخوانید :

I den ryska världscupen gjorde Kroatien bra och laget bröt in i VM-finalen med en mörk häst. Efter världscupen överfördes klubben till klubben. Idag står Rakitić, som är en mittfältare i Barcelona, en överföring och huvudpersonen är fortfarande en kroatisk spelare. Fläktar har en egen billiga fotbollströjor.

Barcelonas Rakitić har blivit inbjuden av Paris Saint-Germain och Monaco-klubbarna, och till Barcelonas nackdel är Rakitićs kontraktskador bara 125 miljoner euro. En bra spelare lockar alltid många fans att ha på sig en FC Barcelona tröja för honom. Eftersom Rakitićs kontraktsförlängning undertecknades innan Neymar lämnade, ansåg Barcelona inte att han skulle ha högre kontraktskador för honom, men nu verkar det som att detta kan få mycket negativa konsekvenser för Barcelona.

För att Neymar ska kunna hoppas att klubben kan introducera Rakitić, har han ett bra samarbete med Rakitić i Barcelona och hoppas att ta detta samarbete till Paris Saint-Germain. Och mot bättre behandling av Rakitić tror jag att Barcelona sannolikt inte vill behålla Rakitić den här gången.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 11 تاريخ : جمعه 19 مرداد 1397 ساعت: 9:48