Ronaldo-stationen är Juventus huvudkraft | بلاگ

Ronaldo-stationen är Juventus huvudkraft

تعرفه تبلیغات در سایت

Spelarna på Juventus "August Wallpaper" är alla nya stöd för laget i sommar. Juventus släppte officiellt temat tapet i augusti, och Ronaldo position är iögonfallande. Tusentals fans av Ronaldo har varit djupt lockade till honom, inklusive många barn som bär billiga fotbollströjor Ronaldo barnkläder.

Juventus officiella microblogging släppte laget "August Theme Wallpaper": den här helgen kommer den nya säsongens Serie A officiellt att börja! Juventus första tapet av den nya säsongen, bevittna början på en ny resa! Bakgrunden är sen, men det måste vara! Allt är klart, är bara skyldig bollen! Även om det är allt nytt stöd bär Juventus tröja Ronaldo station C, speglar också lagets förväntningar på honom. Juventus stjärnspelare bör vara "Little Magic Fairy" Dibala, men efter ankomsten av C Ronaldo är det naturligt att bli lagstjärnan. I den tidigare intervjun sa Ronaldo: Jag ska göra mitt bästa, jag tror att vi kommer att vinna mästerskapet tillsammans. Kom igen Ronaldo, kom på Juventus!

I denna veckas match mot ChievoVerona kommer Ronaldo att representera Juventus Serie As första show. Här önskar vi Ronaldo den första striden.

...
نویسنده : fotbollsmall بازدید : 3 تاريخ : پنجشنبه 25 مرداد 1397 ساعت: 9:13