Två-matchande förluststråle Arsenal kan rädda situationen | بلاگ

Två-matchande förluststråle Arsenal kan rädda situationen

تعرفه تبلیغات در سایت

Arsenal bjöd in tränare Emery. Men efter två omgångar av Premier League led Arsenal en två-matchande förluststreck. Fläktarna har alltid velat Wenger gå ner. Det verkar dock som att tränaren inte har kunnat rensa roten. Hur mycket hopp vill fansen ha på sig en Arsenal-billiga fotbollströjor för att se Champions League?

Den nya säsongen, Arsenals schema är också den värsta av Premier League starkast, även om det första spelet är hemma, men mot den försvarande mästaren Manchester City, förlorade 0: 2 ren. Den andra striden Chelsea, fastän den i den ogynnsamma situationen bakom 0: 2, bundet poängen, men så småningom blev slagen av motståndaren. I två starka samtal förlorade Arsenal inte bara allt, men blev helt undertryckt av Manchester City och Chelsea i spelets innehåll. Arsenal, som har kämpat för fyra, har mött en så dålig situation i början av säsongen. Resultatet är huruvida Emery kan vända. Som utmärkta spelare vill de ha egna Arsenal FC tröja och representera klubben som går längre och längre.

Arsenal har gjort så dåligt resultat i den nya säsongen. Inför dessa två starka lag är Arsenal en av de bästa spelarna i Premier League, men de är passiva i dessa två matcher, vilket också är ett bekymmer för många fans.

...
نویسنده : fotbollsmall بازدید : 0 تاريخ : پنجشنبه 1 شهريور 1397 ساعت: 9:32