Borussia Dortmund avser att köpa ut Origi | بلاگ

Borussia Dortmund avser att köpa ut Origi

تعرفه تبلیغات در سایت

Divock Origi är en kenyansk-brittisk fotbollsspelare som är en anfallare och spelar för närvarande för Premier League club Liverpool. Borussia Dortmund har för avsikt att hyra och köpa den röda arméens anfallare Oriji. Om du vill delta i fotbollsspel, vänligen köp en billiga fotbollströjor för att stödja dem.

Liverpool och Borussia Dortmund förhandlar om överlåtelsen av Origi, och Borussia Dortmund hoppas att få belgiska anfallaren genom att hyra den. Origi har inte spelat på uppdrag av Liverpool hittills denna säsong. Borussia Dortmund söker också en ny framåt på överföringsmarknaden och det europeiska överföringsfönstret stänger den 31 augusti. Liverpool hoppas att sälja Origi i sommar, men Borussia Dortmund är mer villig att hyra anfallaren för en säsong med en buyout klausul i hyresavtalet. Origi, som bär en Borussia Dortmund tröja, är 23 år gammal. Han bytte till Liverpool från Lille 2014. Han spelade 36 matcher i VfL Wolfsburg förra säsongen och gjorde 7 mål.

Liverpool värderas till 30 miljoner euro för belgiska anfallaren, men Borussia Dortmund hoppas att Liverpool kommer att göra en koncession och de två lagen förhandlar för närvarande på affären.

...
نویسنده : fotbollsmall بازدید : 0 تاريخ : جمعه 2 شهريور 1397 ساعت: 9:33