Manchester United meddelar bortskjorta | بلاگ

Manchester United meddelar bortskjorta

تعرفه تبلیغات در سایت

Manchester United tillkännagav lagets nya borta tröja denna säsong, och denna tröjor har ändrat Manchester Uniteds traditionella representativa färg. Manchester United, European Red Devils, valde Sao Pink-tröjan för bort billiga fotbollströjor.

De röda jäklarna började illa under den nya säsongen. Efter en svår första seger över Leicester City drabbades de av en två-matchande förluststreck mot Brighton och Tottenham Hotspur, den värsta starten på 26 år. Det här är första gången i Manchester Uniteds historia att använda en rosa borttröja, och kanske en ny tröja kan också ge den senaste smashing röda djävulen ett ansikte. Trycket på Mourinhos axlar blir större och större, och nästa runda kan vara hans sista chans, och byte av hans Manchester United tröja kan vara ett nytt utseende för laget. För de tidigare rundorna i Manchester United valde de hemdräkten. Men från nästa match kommer Manchester United-spelare att ha på sig Sao Pink-tröjan för första gången på klubbens vägnar.

Den här gången använde Manchester United den oanvända spaden som en borttröja, vilket också gjorde många fans glänsande. Det är underförstått att denna design är en hyllning till det rosa tryckpapperet av Manchester Evening News.

...
نویسنده : fotbollsmall بازدید : 0 تاريخ : شنبه 10 شهريور 1397 ساعت: 10:49