Arsenal fick nytta av den nya tröjor | بلاگ

Arsenal fick nytta av den nya tröjor

تعرفه تبلیغات در سایت

Enligt media rapporterar det välkända tyska sportmärket Adidas att underteckna ett 300-årigt Jersey-sponsringsavtal med tröjor Premier League-gigantiska Arsenal. Arsenal kommer att arbeta med Adidas igen efter 24 år, och Arsenal kommer att kunna dubbla vinsterna från detta nya billiga fotbollströjor-sponsringskontrakt.

Detta är utan tvekan början på den nya säsongen för Arsenal. Det kommande sponsringsavtalet med Adidas är Arsenals andra goda nyheter efter en 3-1-seger över West Ham nästa vecka. Arsenal FC tröja-sponsringskontraktet som Arsenal har missat i Champions League de senaste åren kommer att vara värt 60 miljoner pund per år och det nuvarande sponsringskontraktet mellan Gunners och Hummer är 30 miljoner pund per år vilket innebär att Arsenal kommer att fördubbla vinsten efter att ha uppfyllt sitt nya kontrakt i framtiden. .

Det här är inte första gången Arsenal och Adidas har gått ihop. De två sidorna har samarbetat 1986-1994. Under denna period vann Arsenal två gamla ligamästare under ledning av Graham. Årets samarbetsstil var också "" red hot "på grund av det här återinförandet. Det nuvarande försäljningspriset på nätet har varit flera gånger högre än det ursprungliga priset.

...
نویسنده : fotbollsmall بازدید : 0 تاريخ : سه شنبه 13 شهريور 1397 ساعت: 10:21