Leon Bailey stannar Bayer 04 Leverkusen | بلاگ

Leon Bailey stannar Bayer 04 Leverkusen

تعرفه تبلیغات در سایت

Leon Bailey, en jamaicansk professionell fotbollsspelare, är en anfallare. Spelar nu för Bundesliga Bayer 04 Leverkusen. Liverpool och Arsenal är dock intresserade av Bayer 04 Leverkusen-vingen Leon Bailey. Fläktarna ser också fram emot om han kommer att bära sin klubb billiga fotbollströjor.

I sommar var Arsenal och Liverpool i kontakt med Leon Bailey, men något försök att introducera honom lyckades inte. Den 21-årige Leon Bailey är nu värd cirka 55 miljoner pund och han har uppmärksammats av många av Europas toppklubbar. Leon Bailey är villig att gå till Stamford Bridge för att gå med i Chelsea. Men Leon Bailey och Goshesea, Liverpool och As Rome har anekdoter, men till slut valde han att stanna i Bayer 04 Leverkusen. Enligt den officiella nyheten om Bayer 04 Leverkusen har tonåren som bär en Bayer 04 Leverkusen tröja, Leon Bailey, förnyat sitt kontrakt med laget fram till 2023. Förra säsongen spelade han 34 spel på uppdrag av Bayer 04 Leverkusen, gjorde 12 mål och skickade 6 assistanser . I den nya säsongen spelade Bailey de två första matcherna i ligan och gjorde 1 mål.

Som en ung tonåring, Leon Bailey, har han blivit hyllad som en av de mest lovande nykomlingarna i europeisk fotboll idag.

...
نویسنده : fotbollsmall بازدید : 0 تاريخ : پنجشنبه 22 شهريور 1397 ساعت: 9:53