Bailly är inte längre i huvudpositionen | بلاگ

Bailly är inte längre i huvudpositionen

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

I början av säsongen var Bailly den främsta centrala försvararen av Manchester United. Bailly spelar denna säsong är verkligen inte idealisk, särskilt i andra omgången mot Brighton, spelade Bailly mycket dåligt, blev chefen för Manchester Uniteds nederlag i det här spelet efter att matchen kritiserades av alla parter. Situationen för Manchester United har alltid varit en angelägenhet för fans som bär billiga fotbollströjor.

I Manchester United upprörd förlust till Brighton var Bailly som en katastrof, och Manchester United och Mourinho pressades fram till spetsen efter det spelet. Sedan dess har Bailly marginaliserats. Manchester United I de senaste spelen har Bailly inte haft en startmöjlighet, och utseendet är också ett ersättare i sista stund, det finns inget referensvärde. Bailly är också mycket orolig för sin situation. "Mirror" sa att om det fortsätter att kylas av Mourinho, kan Bailly ha på sig en Manchester United tröja som bestämmer sig för att flytta. Arsenal och Tottenham Hotspur är mycket intresserade av Bailly, speciellt Arsenal behöver brådskande försvar. Om Bailly kommer in på marknaden i vinterfönster är det definitivt ett mycket bra val för Arsenal.

Bailly på Manchester United vill spela huvudspelen, men Bailly vinner två raka utan en starter. Då är det lite svårt att komma tillbaka till huvudpositionen.

...
نویسنده : fotbollsmall بازدید : 4 تاريخ : سه شنبه 27 شهريور 1397 ساعت: 11:00