Inter Milano vänder 2-1 segrar till Tottenham Hotspur

Den nya säsongen av European Football Champions League öppnade. Inter Milano vs Tottenham Hotspur. Inter Milano besegrade Tottenham Hotspur efter en tvåårig seger i Champions League 2: 1. Tusentals fans på scenen hade på sig billiga fotbollströjor för att titta på spelet.

Under första halvåret hade Inter Milano en långsiktig fördel men misslyckades med att göra mål. I första halvlek utbytte de två lagen mål och de två sidoa spelade lätt under andra halvlek. I den 52: e minuten av matchen bröt Tottenham Hotspur dödläget och Tottenham Hotspur mittfältare Erikson gjorde ett mål för att hjälpa laget att få en 1: 0 ledning. I slutet av den 85: e minuten av spelet volleyerade ICardi, kaptenen i Inter tröja sin högra fot och gjorde ett rakt hö. Inter Milano Icardi gjorde mål i Champions League. Inter Milano utjämnade poängen och ställningen var 1-1. Båda sidoa gick in i stoppfasen, och Vecino utnyttjade hösparken för att få huvudet och gjorde målresultatet på 2: 1. Under andra minuten av stopptiden förlitade Inter Milano på hösparken för att slutföra lore. Inter Milano 2-1 vända sege.

I slutändan, Inter Milano, Serie A-jättaa som återvände till Champions League efter sex års löp, slog Tottenham Hotspur 2-1 hemma.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 303 تاريخ : پنجشنبه 29 شهريور 1397 ساعت: 13:01