..Borussia Dortmund1-0 Brugge K.V.

I den första omgången av Champions League-gruppen 2018-19 mötte Borussia Dortmund Brugge K.V., Borussia Dortmund slog Brugge K.V. 1-0 bort för att få en bra start. Champions League har redan börjat, och fansen har börjat äga egna billiga fotbollströjor.

I första halvlek gjorde ingen sida några framsteg. I andra halvlek är Yibian lätt att slåss. I 85: e minuten skickade Dahoud, som precis kom ut på bänken, ett rakt pass. Reus sprang över kroppen utan att slå bollen. Mitrović försökte göra ett spel och bollen träffade Pulisic och slog in i nätet. Med detta lyckliga mål slog Borussia Dortmund Brugge K.V. Pulisic, som firade sin 20-årsdag, sa att hon var väldigt glad att återuppta den första omgången i Champions League. Men idag är min födelsedag, jag är väldigt glad att använda målet som en present, jag är väldigt exalterad. Trots lite lycka tror jag att vi förtjänar ett mål idag. Pulisic, bär en Borussia Dortmund tröja, sagt om målet efter matchen.

Här gratulerar vi honom till hans grattis på födelsedagen, får ett mål på sin speciella dag och fortfarande är det vinnande målet, det här är hans bästa present.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 286 تاريخ : جمعه 30 شهريور 1397 ساعت: 10:35