Barcelona ägnar stor uppmärksamhet åt Pogba | بلاگ

Barcelona ägnar stor uppmärksamhet åt Pogba

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

Den franska stjärnan Pogba vann världscupen med landslaget i sommar, men han har delats med klubben, och nyheterna om deras oenighet har rapporterats ofta. Pogba kan lämna Manchester United nästa sommar och byta till Barcelona. Barcelona chefer har följt Pogba och de kommer att gå igenom spelet för att fullt ut analysera Pogba. Här har vi förberett billiga fotbollströjor.

Trots början på den nya säsongen gav Mourinho, Red Devils coach, Pogba kaptenens armband och lovordade hans prestation, men de spanska jättarna Barcelona hoppas fortfarande att signera franska i framtiden, de planerar att skicka ut varje spel under resten av säsongen. Scouterna besökte mittfältarens prestation. Anledningen till att Barcelona är så högtidlig är att om du verkligen köper Pogba kommer överföringsavgiften att vara hundratals miljoner pund. En så hög prisöverföring måste analyseras fullständigt. Om Pogba verkligen har en chans att åka till Barcelona, kommer tusentals fans att köpa FC Barcelona tröja för att fortsätta stödja honom.

La Liga-jättarna bestämde sig för att fortsätta att uppmärksamma Pogba under den återstående säsongen och ser fram emot att teckna sig i framtiden.

...
نویسنده : fotbollsmall بازدید : 4 تاريخ : سه شنبه 3 مهر 1397 ساعت: 9:22