Manchester City leder Premier League-poängen

Under 2018/19 säsongen började Premier League 10: e omgången av en fokusering på Wembley Stadium. Manchester City bort till Tottenham Hotspur, Sterling hjälper 60 miljoner pund nytt stöd Mahrez gjorde. Manchester City bort 1:00 Lectra Tottenham Hotspur, Manchester City vinnande strejk och Liverpool leder Premier League-ståndpunktea. Här har vi förberett billiga fotbollströjor.

Manchester City-stjäan Sterling inledde 200-talets milstolpe i Premier League. Under första halvlek tog Manchester City ledningen i sjätte minuten. Sterling utnyttjade Tottenham Hotspurs misstag och gjorde ett pass i begränsat område till vänster och passerade bollen. I Manchester City tröja Mahrez-mittskott gjorde han enkelt målet och gjorde det enda målet. I andra halvan av matchen kommer de två sidoa att kämpa igen. I den 54: e minuten blockerades Sterling-begränsningsområdet och Manchester City förlorade en möjlighet att expandera poängen. I den 80: e minuten sköt Lamela, men skottet var högre än tvärstången och Tottenham Hotspur förlorade en stor chans att göra mål. Därefter har båda sidoa inga prestationer. Poängen är låst vid 1-0.

I slutet av matchen slog Manchester City Tottenham Hotspur 1-0 bort för att göra en tre-pekare, och Liverpool slog Liverpool till toppen.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 229 تاريخ : پنجشنبه 10 آبان 1397 ساعت: 9:57