Chelsea hem 0-0 rita Everton

I den 12: e omgången av Premier League 2018-2019 fortsatte Chelsea att konkurrera mot Everton vid Stamford Bridge. De två lagen bundet 0-0. Tusentals fans har redan klädt i billiga fotbollströjor för att uppmuntra dem.

Historien om de två sidoa konfronterade 179 matcher, Chelsea 71 vinner, 54 drar och 54 förluster. De två lagen har haft 52 konfrontationsrekord i Premier League. Chelsea har 25 segrar, 18 teckningar och 9 förluster. Så kan denna Chelsea hemfördel fortsätta? Med domaren visslande, började första halvlek av matchen, tog Everton ledningen i att sparka av. I första halvlek sköt Alonso två gånger för att hota den andra sidan, men gjorde fortfarande inte poäng. I slutet av den första halvan av matchen gjorde de två sidoa inga resultat. De två sidoa bytte ut 0-0 varandra. Vår webbutik säljer Chelsea tröja. I början av andra halvleken sparkade Chelsea av. Moratas andra halvlek var blåst utanför, Chelseas belägring mot Everton misslyckades, och Evertons död höll Chelsea förstört. 0-0 låser slaget.

I slutändan blev Chelsea slagen av motståndaren 0-0 hemma, och den obesvarade rekordet för den nya säsongen fortsatte till 12 matcher.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 345 تاريخ : سه شنبه 22 آبان 1397 ساعت: 9:04