Barcelona tar en hård straff för Dembélé

ساخت وبلاگ
چکیده : Den franska unga spelaren missade en träning och Valverde uteslutte honom från det stora ... با عنوان : Barcelona tar en hård straff för Dembélé بخوانید :

Den franska unga spelaren missade en träning och Valverde uteslutte honom från det stora spelet. Dessa brott, Dembélé är mitt i turbulens. Det skiljer sig helt från de åtgärder som vidtagits tidigare under liknande omständigheter i Barcelona. Denna straff är så svår att det är svårt att förutsäga. Många fans med Dembélé billiga fotbollströjor är mycket oroliga över detta.

Nu upplever Barcelona en mycket liknande situation på Dembélé, den unga spelaren som har varit sen för träningspass eller frånvaroutbildning. Normalt vill Barcelona lösa problemet för att förhindra att detta händer igen i framtiden. Till skillnad från det förflutna har Barcelona antagit en hård strategi den här gången. Fläktarna hoppas kunna lösa dilemmaet av Dembélé tidigare. Kan sätta på FC Barcelona tröja så snart som möjligt på slagfältet. Det är också att lösa den här dåliga vanan hos laget. Små bestraffningar varnar andra.

Men nu när det gäller Valverde coachning förändrades Barcelonas idé, och Barcelona började använda Dembélé tuffa medel, i hopp om att ändra spelarens attityd.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 7 تاريخ : پنجشنبه 24 آبان 1397 ساعت: 9:21