Arsenal led säsongens första nederlag med 0-1 mot Newcastle

I den 11:e omgången av Premier League förlorade Arsenal med 0-1 mot Newcastle United. Newcastle-tonåringen Gordon gjorde matchens enda mål i andra halvlek och orsakade enorma kontroverser. Men huvudpersonen i detta spel är inte Gordon, som gjorde det enda målet i en Newcastle United tröja, och inte heller någon i en Arsenal-tröja. Premier League-domaren blev återigen huvudpersonen i detta spel.
Om du bortser från Newcastles kontroversiella mål, var Arsenals offensiva prestation i den här matchen inte enastående. Kapten Odegaards misslyckande med att bära en Arsenal FC matchtröja för den här matchen påverkade också Arsenals offensiva stil. Och detta blottade också Arsenals svaga offensiva problem förra säsongen. Detta nederlag har personliga skäl för Arsenal, såväl som extea faktorer. Den mest direkta inverkan på det här spelet eller resultatet av matchen är att domarens hantering av Newcastle-ytte Gordons mål i den 63:e minuten väckte många frågor.
Efter matchen sa Arteta argt: "Vi säger att Premier League är den bästa ligan i världen. Jag har bott i det här landet i nästan 20 år. Nu skäms jag. Det är absolut synd." Faktum är att Arsenal har anledning att vara missnöjd. Newcastles spelare gjorde också många dolda armbågeslag under hela matchen. Men den viktigaste orsaken till Arsenals nederlag beror fortfarande på deras bristande kreativitet i offensiven. Nu, när Arsenal har förlorat två raka matcher i alla tävlingar, måste Arteta helt klart vidta några åtgärder för att förändra lagets situation. Kom igen, Arsenal!

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : Newcastle United tröja,Arsenal FC matchtröja, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 63 تاريخ : دوشنبه 15 آبان 1402 ساعت: 8:57