Paris Saint-Germain 3-1 Olympique Lyonnais | بلاگ

Paris Saint-Germain 3-1 Olympique Lyonnais

تعرفه تبلیغات در سایت

Den tredje rundan av Ligue 1 20-19 säsongen spelades på Prince Park Stadium, och Paris Saint-Germain var hemma mot Olympique Lyonnais. I Paris Saint-Germain ses fotboll som ett pedagogiskt fordon för sinne, kropp och liv. En mångkulturell tränare kommer att föra barn bortom fotbollens liv. Så många föräldrar kommer att köpa en fotbollströjor barn för att låta barnen komma i kontakt med fotboll.

Spelet startade officiellt och Olympique Lyonnais tog ledningen för att sparka bollen. De båda sidorna har dock inte helt kommit in i staten och har fler passfel. Under de 11 minuterna av matchen hjälper Neymar, Cavani-poängen, Paris Saint-Germain tar ledningen hemma! Tio minuter senare tog Mangane straff och lurade målvakten. Målet blev gjort och Olympique lyonnais utjämnade poängen på planen! Spelet tog 50 minuter, den begåvade stjärnan Mbappé volleyed, Paris Saint-Germain 2-1Olympique lyonnais! Under 65: e minuten bröt Neymar med nr 10-Paris Saint-Germain tröja dörren för att hjälpa Paris Saint-Germain att utöka poängen! I slutet besegrade Paris Saint-Germain Olympique Lyonnais 3-1 för att försegla segern. Vid denna tidpunkt tog Paris Saint-Germain en seger i tre spel i den franska ligan.

Om du är ett Paris Saint-Germain-fan, kommer Paris Saint-Germain att låta dig njuta av fotbollens glädje och den unika charmen att utforska fotboll.

...
نویسنده : fotbollsmall بازدید : 0 تاريخ : سه شنبه 6 شهريور 1397 ساعت: 9:29