Napoli Ping 1-1Paris Saint-Germain

1. Den andra omgången av grupp C i Champions League Group 2018/19 säsongen började, och Napoli spelade mot Paris Saint-Germain hemma. I slutändan ritar de två sidoa 1: 1. Napels Paris Saint-Germain steg till toppen av gruppen. Många fans med billiga fotbollströjor har bevittnat detta underbara ögonblick.

I matchens första halvlek brytte de två sidoa inte motståndarens mål. I andra minuten av den första halvan av stopptiden gjorde Paris Saint-Germain det första målet innan slutet av den första halvan av matchen, Mbappé gav en assistent, Beat bröt, och gjorde en poäng för Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain1 leder Napoli med 0. I andra halvlek kämpade de två sidoa sida vid sida, efter 62 minuter av matchen. Thiago gjorde ett misstag i backcourt. Callejón besegrades av Buffon och domaren fick straff. Därefter slog Insigne ett straff och Napoli knöt poängen till 1-1. Många fans som bär SSC Napoli tröja ser fram emot detta ögonblick. Båda sidoa misslyckades med att bryta resten av tiden, Napoli 1-1 ritar i Paris Saint-Germain.

Efter matchen vann Napoli 1 seger och 3 ritar och steg till toppen av gruppens positioner.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 325 تاريخ : جمعه 18 آبان 1397 ساعت: 13:33