Manchester United talar om Pogba

ساخت وبلاگ
چکیده : Efter början av den nya säsongen i Premier League ryktes nyheterna om skillnaden mellan Po... با عنوان : Manchester United talar om Pogba بخوانید :

Efter början av den nya säsongen i Premier League ryktes nyheterna om skillnaden mellan Pogba och Mu Shuai, den främsta mittfältaren i Premier League Manchester United. Och efter att ha köpt Pogba från Manchester United var han inte särskilt stabil i Manchester Uniteds två semifinaler. Så kommer nyheterna om Pogba att lämna laget. Tusentals fans som bär billiga fotbollströjor stöder fortfarande honom som alltid.

England fotbollsstjärna Ince sa i en intervju att Pogba verkligen är en toppspelare, men han är inte glad i Manchester United, så att välja att lämna Manchester United är ett vinn-vinnresultat. Ince tycker att Pogba är en av världens bästa mittfältare, men han är frustrerad att spelare inte kan få en positiv inverkan på laget. Ince sa: Nu får Pogba i Manchester United tröja en viss frihet i spelet, han är nu. Han kan spela på det sätt som han föreställde sig. Han är nu på världsnivå, men han spelar ofta på fel sätt. Han är begränsad. ”

Så Ince anser att Pogbas önskan att fokusera på och Manchester Uniteds uppgörelse är en win-win-situation.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 6 تاريخ : جمعه 2 آذر 1397 ساعت: 13:06