Messis underbara show

Den första omgången av 2017-2018-säsongen La Liga har avslutat 5 matcher. Barcelona bundet med den obesvarade rekordet i La Liga. Lionel Messi slog hemmalaget CD Leganés 3-1 med ett hattrick. Här har vi också många spelare billiga fotbollströjor, och vi kommer att ge dig en fantastisk överraskning.

I den 27: e minuten gjorde Barcelona en frispark framför straffområdet och Lionel Messi (10: e) fick sin vänstra fot för att göra 1-0 i närheten. I den 32: e minuten gick Philippe Coutinho rakt och Lionel Messi fick ett mål och bröt in i straffområdet. Den vänstra foten sänktes i det nedre vänstra höet av målet, och utökade poängen till 2-0. I den 68: e minuten slog Nabil el Zhars skott Sergi Roberto och flög in i det nedre vänstra höet av målet för att ta ställningen 1: 2. I den 87: e minuten skickade Ousmane Dembélé det begränsade området, nr 10-tröjan Lionel Messi plockade bollen till framsidan och baksidan av målet. Vänsterfotade skott bröt målet och låste poängen 3 till 1.

Bär nr 10 FC Barcelona tröja Lionel Messi plockade bollen till framsidan och bakåt vänsterfot för att skjuta målet och låste poängen 3 till 1.

Lionel Messi, Guds älskling, fullbordade de 38 obevekliga featsna i Barcelona under torsäsongen och bundet även den obesvarade rekordet av La Liga-historien. Jag hoppas också att Lionel Messi kommer att bli ännu mer lycklig i sitt nästa match.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 235 تاريخ : يکشنبه 19 فروردين 1397 ساعت: 15:24