Chelses första hemmaseger i den nya säsongen

I den sjunde omgången av Premier League på Stamford Bridge stadion, Chelsea mot Brighton. Så småningom slog Chelsea Brighton 2-0 hemma för att vinna säsongens första hemmaseger. Många föräldrar har nu en billiga fotbollströjor för baen.

Båda sidoa gick in i stoppfasen under första halvlek och kunde fortfarande inte bryta målet för båda sidor. Under första halvlek gjorde Chelsea och Brighton 0-0 oavgjort. Under andra halvåret fick Chelsea ett straff, Jorginho tog straffen, Chelsea bröt dödläget och gjorde ett mål, Chelsea10Brighton ledde. I spelet tills 79 minuter, William's lilla vinkel i en Chelsea tröja volley 2-0 för att utöka poängen. De två sidoa gjorde inget mål, de två sidoa låstes i 2-0. Chelsea vann matchen.

Chelsea besegrade så småningom Brighton 2-0 och fick 3 poäng hemma under säsongen. Det var också Lampards första seger på Chelseas hemmamatch.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 273 تاريخ : يکشنبه 7 مهر 1398 ساعت: 9:30