Bayern München vinner Bundesliga-laget VfL Bochum

Den tyska försvarande mästaren Baye München spelade mot försvarslaget VfL Bochum i München. Baye München-fansen åkte till scenen för att titta på matchen innan de bär billiga fotbollströjor. Detta borde dock vara Baye Münchens vinnande match, men det var Müller-lore som kom från bänken vid det sista avgörande ögonblicket, som räddade den försvarande mästarens slutliga seger och framgångsrikt avancerade till topp 16 i den tyska cupen.

I den 35: e minuten av matchen gjorde Davids ett eget mål och rörde bollen in i sin egen dörr, 1-0! Efter första halvlek föll Baye München0-1 bakom. Under den andra halvan, lätt att slåss, drog Baye München slutligen tillbaka en match och fick 1-1. I den 89: e minuten bröt Müller i FC Baye München tröja sista minuten och slutligen vände Baye München 2-1 VfL Bochum.

Baye München kunde nästan inte slå det tyska laget VfL Bochum. Om det inte var Müllers avgörande ögonblick, kanske Baye München måste vinna matchen med övertid. Om han inte kunde bryta målet, kunde Baye München inte gå vidare. De 16 bästa i den tyska cupen.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 273 تاريخ : پنجشنبه 9 آبان 1398 ساعت: 7:53