Tottenham Hotspur går upp till nummer ett i Premier League

Den 9: e omgången i Premier League spelades i Tottenham Hotspur och Manchester City. Matchen mellan dessa två Premier League-lag väckte också allas uppmärksamhet. Och Tottenham Hotspur har ett utmärkt rekord under de första omgångaa. Varje spelare arbetar hårt för sin billiga fotbollströjor. Efter att ha tävlat med Manchester City erövrade Tottenham Hotspur Manchester City 2-0 hemma och vann 4 ligamatcher i rad. Nuvarande Tottenham Hotspur rankades först med en målskillnad.

I 5: e minuten av matchen hade Tottenham Hotspur en smidig start, med Tottenham Hotspur som ledde 1-0. Efter första halvlek hade de två sidoa inget att göra. Under andra halvåret bytte de båda sidoa sida och strider. I den 65: e minuten kontrade Kane i sin Tottenham Hotspur tröja och gjorde mål. Celso tryckte sin vänstra fot i det bortre höet 11 meter från vänster om straffområdet, 2-0. Slutresultatet låstes till 2-0.

I slutet av matchen gjorde Tottenham Hotspur Manchester City 2-0 och vann den sista sege i omgången.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 247 تاريخ : چهارشنبه 5 آذر 1399 ساعت: 13:17