1 poängs skillnad, mästerskapsloppet fortsätter

De fem stora ligoa har gått in i slutskedet. Bundesliga spelade också många matcher i helgen. Bland dem arrangerade Baye och Dortmund slutspurten om mästerskapet.
Baye mötte Schalke 04 hemma. I den första halvleken av matchen gjorde Thomas Müller, som återvände till startuppställningen iklädd FC Baye München tröja, ett avgörande 1-0 och gjorde en bra start för laget. Kimmich gjorde en straffspark för att utöka poängen. I andra halvlek gjorde Gnabry två mål, och den 18-årige Mathis Tell kom av bänken och gjorde ett mål. Han är också den spelare med flest mål från bänken den här säsongen. Mazraoui gjorde mål på stopptid för att utöka poängen igen. Till slut slog Baye Schalke 04 med 6-0 och inledde en segersvit på tre matcher.
Därefter mötte Dortmund Borussia på hemmaplan. Dortmund-spelare klädda i gula billiga fotbollströjor skulle inte heller överträffas. Aller gjorde två gånger, Mullen gjorde 1 mål och 2 assist, Bellingham gjorde mål i rad och Reina gjorde mål. I den första halvleken av denna match ledde Dortmund med 4-0. Tyvärr släppte de in två mål i 75:e och 85:e minutea. Till slut besegrade Dortmund sina motståndare med 5-2.
Det är 2 omgångar kvar i Bundesliga den här säsongen, och Baye fortsätter att leda tabellen med en 1-poängs fördel. Det är värt att nämna att Dortmund har gjort 42 poäng på 17 matcher efter att ha gått in i 2023, och jag tror att de kommer att bestå till sista stund.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München tröja,billiga fotbollströjor, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 79 تاريخ : يکشنبه 24 ارديبهشت 1402 ساعت: 21:43