Messis debut i Miami, världsvågen av loremotståndare

I denna mycket efterlängtade North American League Cup, Miami Inteational 2-1 Mexican Blue Cross hemma. Messi och Busquets bar Inter Miami CF tröja för sin första match efter att ha gått med i Inter Miami. Messi, som kom från bänken, fullbordade en frispark i slutet av matchen och gjorde det första målet i sin Miami-karriär.
Inter Miami-tränaren Martino satte Messi och Busquets på bänken för matchen, och varje rörelse av de två legendariska stjäoa var särskilt iögonfallande. I den 44:e minuten av matchen gjorde Taylor ett mål för att ge Inter Miami ledningen. Messi hoppade upp från bänken för att applådera sina lagkamrater. I den 54:e minuten av andra halvlek kom Messi, som bar matchställ fotboll nr 10, in på planen och ersatte Kolymaski nr 30, och började sin karriärdebut i Inter Miami. Alla fans gav en varma applåd till GOTA. I den 94:e minuten av matchen fullbordade Messi en frispark för att hjälpa Miami Inteational att slå Blue Cross med 2-1.
Efter sege i Inter Miami beskrev NBA-superstjäan LeBron James, som tittade på matchen, Messis prestation som otrolig på sociala nätverk. Samtidigt toppade Messi även trendsökningaa i USA på Twitter. I en intervju sa Messi att han var väldigt glad över att vinna den första matchen och tackade alla för deras stöd. För denna mycket efterlängtade matchup kommer Messis debut och hans spektakulära sena spelprestation att vara historiska ögonblick för Inter Miami. Jag tror att under Messis ledning kommer Inter Miami att visa stark stridseffektivitet och uppnå bättre resultat i framtida matcher.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : Inter Miami CF tröja,matchställ fotboll, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 62 تاريخ : شنبه 31 تير 1402 ساعت: 23:03