Manchester City tecknade Mahrez

ساخت وبلاگ
چکیده : För att framgångsrikt underteckna Mahrez, undertecknade Manchester City framgångsri... با عنوان : Manchester City tecknade Mahrez بخوانید :

För att framgångsrikt underteckna Mahrez, undertecknade Manchester City framgångsrikt Leicester City Winger Mahrez efter sex månaders förhandlingar. På grund av sin enastående förmåga kan Mahrez förbättra laget. Flyttet mottogs väl av tusentals fans och till stöd för sitt stöd,han köpte billiga fotbollströjor för att stödja honom.

Mahrez, 27, kommer att underteckna ett femårigt kontrakt med Manchester City. Mahrez är en mycket begåvad spelare som kan slå försvararen och skapa ett tomrum. Manchester City Sports Director Begiristain sa att han var mycket glad för att laget äntligen vann en av de bästa spelarna i Premier League.

Mahrez som håller i Manchester City tröja sade: "Jag är väldigt glad att gå med i Manchester City, det här är ett lag som spelade bra fotboll under Guardiola. Manchester City har spelat mycket bra förra säsongen. De omdefinierar Englands klubbspel, jag tror att vara en del av det. tror att laget kan fortsätta att lyckas i framtiden, och jag tror att min förmåga kan fortsätta att förbättras under Guardiola. "

Mahrez har gått till Manchester City för en check-up, och Manchester City är en förutgående slutsats. Manchester City betalar honom en överföringsavgift på 60 miljoner.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 13 تاريخ : پنجشنبه 4 مرداد 1397 ساعت: 10:35