Chelsea kan inte underteckna Rugani

ساخت وبلاگ
چکیده : Rugani är en fotbollsspelare i Italien och är en fullback i fältet. Han spelar fö... با عنوان : Chelsea kan inte underteckna Rugani بخوانید :

Rugani är en fotbollsspelare i Italien och är en fullback i fältet. Han spelar för närvarande för den italienska ligan lag Juventus. Därför har många fans också vunnit billiga fotbollströjor för honom. Enligt de senaste nyheterna verkar Chelsea ha svårt att vinna två unga försvarare från Juventus.

Eftersom ACmilan i grunden har förhandlat med Bonventus att Bonucci bytte ut Caldara och köpte Higuaín, kan Sarrias önskan att köpa Rugani också gå vilse. Juventus vill inte förlora både Rugani och Caldara. De två 94-åriga centrala försvararna anses vara de främsta försvararna för det italienska landslagets framtid. Trots att Chelsea har höjt erbjudandet för Rugani till 55 miljoner euro är det svårt för Juventus att hitta ett lämpligt ersättare omedelbart efter att ha sålt honom. Tusentals fans söker honom i Juventus tröja.

Så Chelsea är svårt att vinna Juventus försvarare Rugani, den unga tonåren fortsätter att kämpa i Juventus. För hans framtida framgångar ser många människor fram emot det.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 8 تاريخ : پنجشنبه 11 مرداد 1397 ساعت: 7:52