Lloris analyserar lagets status

ساخت وبلاگ
چکیده : Tottenham Hotspur gjorde 24 poäng i de första 11 rundorna i Premier League den här s&... با عنوان : Lloris analyserar lagets status بخوانید :

Tottenham Hotspur gjorde 24 poäng i de första 11 rundorna i Premier League den här säsongen, och Tottenham Hotspur har klättrat till fjärde plats och uppnått den bästa starten i klubben. Tottenham Hotspur målvakt Lloris uppmanade sina lagkamrater att behålla statens stabilitet och fortsätta arbeta på grundval av den näst bästa starten i laghistoria. Fläktar som bär billiga fotbollströjor är väldigt nöjda med Tottenham Hotspurs liga resultat den här säsongen.

Lloris sa: "Jag tycker att det viktigaste är att vara så stabil som möjligt under hela säsongen. För närvarande är vi i en bra position, det kan vara den bästa starten vi har gjort de senaste åren. Även om vi för närvarande är i en läge Bra läge, men vi måste hålla fast vid det och fortsätta arbeta hårt för att förbättra oss. Vi är mycket konkurrenskraftiga och redo att tävla i Premier Leagues fyra bästa ranking. "Tusentals fans har egna Tottenham Hotspur tröja.

Tottenham Hotspur är för närvarande rankad fjärde i Premier League, och om de behåller denna fördel kommer Tottenham Hotspur att få chansen att vinna de fyra bästa.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

نویسنده : fotbollsmall بازدید : 6 تاريخ : جمعه 25 آبان 1397 ساعت: 10:03